عسل سفید چیست و 4 خاصیت از عسل سفید که باید بدانید

 

همه اشکال عسل به طور طبیعی حاوی مواد مغذی و آنزیمی هایی هستند که انواع فواید سلامتی و مصارف پزشکی را برای ما انسان ها به ارمغان می آورند. این موضوع مربوط به عصر حاضر نیست و از سال ها پیش عسل طبیعی به عنوان یک ماده درمانی برای حیات بشر مورد استفاده قرار می گرفته است. امروزه اما دیدگاه علمی تری نسبت به عسل طبیعی وجود دارد.


انواع مختلفی از عسل را می توانیم در فروشگاه ها، زنبورستان ها و سایت های اینترنتی بیابیم. طعم و رنگ عسل و مقدار دقیق مواد مغذی بستگی به محل زندگی زنبورها دارد. همچنین بستگی به نوع گل هایی دارد که از شهد آن ها می نوشند. همین تفاوت ها است که باعث شده عسل های تک گل ایجاد شوند.

تعداد اندکی از عسل های تک گل هستند که رنگ بسیار روشنی دارند. این نوع از عسل ها در دنیا به عسل سفید یا White Honey شهرت دارند. هرچند که نمی توانیم دقیقا رنگ این عسل ها را سفید بنامیم؛ اما رنگ بسیار روشن و البته شفافی دارند. در این مطلب تلاش شده تا به معرفی عسل سفید و خواص آن ها بپردازیم.

عسل سفید چیست؟
عسل های سفید معمولاً نسبت به عسل های تیره دارای طعم ملایم تری هستند. گل هایی که عسل سفید تولید می کنند عبارتند از:

*    مریم گلی sage
*    یونجه alfalfa
*    علف بواسیر Fireweed
*    شبدر سفید white clover
*    و...

عسل سفید دقیقا سفید به نظر نمی رسد و این اصطلاحی است که بر روی این نوع عسل ها گذاشته شده است. در عوض، عسل تولید شده از این گیاهان رنگ بسیار کم کهربایی یا یک رنگ روشن متمایل به آب دارند.


البته جالب است بدانید که نوع نادری از عسل سفید به نام عسل kiawe وجود دارد که از درختان kiawe در هاوایی به دست می آید. این عسل به صورت یک مایع جمع آوری می شود و به طور طبیعی کریستالی شده تا سفیدی یکدست و خامه ای شکل با بافتی نرم که به راحتی مانند کره پخش می شود، پیدا کند. عسل کیاوه سفید به عنوان یک عسل خام فروخته می شود.

هنگامی که هر نوع عسل طبیعی متبلور شود یا اصطلاحا شکرک بزند، ممکن است کدرتر یا روشن تر شده و یا به سمت رنگ سفید متمایل شود و کریستالهای محکمی ایجاد می شود. با دادن گرما می توان دوباره عسل را به مایع تبدیل کرد. برخی از تولیدکنندگان عمداً باعث تبلور عسل و سپس مخلوط کردن کریستال ها می شوند تا به آن بافت خامه ای شبیه به عسل kiawe بدهند.

به طور کلی بهتر است عسل های طبیعی را به صورت خام مصرف کنید تا خواص لازم را داشته باشد. عسل خام واقعی مستقیم از کندو زنبور عسل می آید، بسته بندی شده و در نهایت به مصرف می رسد. این عسل بدون اینکه گرمایی به آن اضافه شود تولید و روانه بازار می شود. عسل خام تجاری هنوز هم کمی فرآوری شده است، اما کمتر از عسل که به عنوان خام برچسب زده نشده، کمتر است.

بیشتر عسل هایی را که در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنید، قبل از عرضه، توسط تولیدکنندگان پردازش می شوند. گرم کردن عسل به بهبود رنگ و بافت کمک می کند و هرگونه تبلور ناخواسته را از بین می برد. اما بسیاری از آنتی اکسیدان ها و باکتری های مفید نیز در این فرآیند از بین می روند. در نتیجه بهتر است عسل سفید خام خریداری کنید که عموما با عنوان White Raw Honey شناخته می شود. اگر علاقه دارید عسل سفید خام را امتحان کنید، آن را از یک تولید کننده معتبر محلی خریداری کنید.

* چهار خاصیت از عسل های سفید
خواص عسل ها عموما مشابه یکدیگر هستند. با این حال می توانیم برخی خواص در عسل های سفید را به صورت شناخته شده تر بررسی کنیم. هرچند هر کدام از عسل های سفید با توجه به منشاء گیاهی خود، خواص منحصربفردی دارند؛ اما برخی از خواص عمومی عسل سفید را در ادامه آورده ایم.

1. منبعی از آنتی اکسیدان
عسل خام حاوی آنتی اکسیدان هایی به نام فلاونوئیدها و ترکیبات فنلی است. عسل سفید نیز حاوی چنین آنتی اکسیدان هایی است. آنتی اکسیدان ها به دلیل محافظت از رادیکال های آزاد به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی کمک می کنند. برخلاف آنچه برخی گمان می کنند عسل سفید دارای خواص آنتی اکسیدانی نیست؛ اما این عسل طبیعی خواص فوق العاده ای در این زمینه دارد.

رادیکال های آزاد در روند پیری نقش دارند. همچنین ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان و بیماریهای قلبی را افزایش دهند. منبع مطالعات معتبر نشان می دهد که پلی فنول های موجود در عسل، به ویژه عسل طبیعی خام، ممکن است در جلوگیری از بیماری های قلبی نقش داشته باشند.

اگر به دنبال جایگزینی برای قند هستید، عسل روشی سالم تر برای ارضاء نیاز به مواد شیرین در بدن شما خواهد بود. عسل های سفید طعم ملایمی دارند و همین موضوع آنها را برای پخت غذا یا میان وعده ایده آل می کند.

2. متوقف کننده سرفه
از عسل می توان به عنوان سرکوب کننده سرفه استفاده کرد. همچنین به عنوان داروی گلودرد مورد استفاده قرار می گیرد. دفعه بعد که سرفه یا سرماخوردگی داشتید، سعی کنید شربت عسل و آبلیمو میل کنید.

یک مطالعه در مجله Journal of Complementary and Alternative MedicineTrusted Source نشان داد که برای درمان سرفه، عسل به همان اندازه دکسترومتورفان، یک ماده مخدر رایج بدون سرفه، مؤثر است. عسل سفید به دلیل طعم ملایم تری که دارد، می تواند گزینه مطلوبی برای درمان سرفه باشد.
درمان سرفه با عسل طبیعی؛ کدام عسل ها بهتر هستند؟

3. مراقبت از پوست و ترمیم زخم
در طول تاریخ از عسل به عنوان راهی برای التیام زخم های پوستی استفاده شده است. امروزه نیز می توانید آن را به عنوان یک عنصر در محصولات زیبایی بیابید. عسل خام می تواند باکتری ها و قارچ های مضر را از بین ببرد. این ماده به طور طبیعی حاوی پراکسید هیدروژن است یک ماده ضد عفونی کننده به حساب می آید. عسل های سفید نیز این خاصیت را دارند و در بسیاری از مواقع عملکردی بهتر از عسل های تیره تر ار خود نشان می دهند.
ترمیم زخم ها با عسل طبیعی راحت تر می شود

4. بهبود مشکلات گوارشی
از نظر تاریخی، از عسل برای درمان مسائل گوارشی مانند اسهال و زخم استفاده شده است. زخم گوارشی در معده یا دستگاه گوارش رخ می دهد. گفته می شود که مصرف 1 تا 2 قاشق چای خوری عسل خام با معده خالی باعث تسکین درد و کمک به روند بهبود می شود. عسل سفید به دلیل طعم ملایم تر خود بهتر می تواند به درمان مشکلات گوارشی کمک کند.
 

عسل سفید یک اصطلاح در مورد عسل های بسیار روشن است. عسل های زیادی در این دسته بندی قرار می گیرند و خواص عمومی دارند. با این حال هر کدام از این عسل ها خواص اختصاصی خود را نیز دارند. آشنایی با عسل سفید و نکاتی در مورد این دسته از عسل ها، می تواند به شما در هنگام خرید عسل طبیعی کمک کننده باشد.

منبع »  www.healthline.com/health/food-nutrition/white-honey-benefits